Enkla Fastigheter Visma

alternative

Visma är en framträdande leverantör av programvara och tjänster inom bokföring, ekonomistyrning, och HR för små till medelstora företag samt offentliga organisationer. Sedan starten i slutet av 1990-talet har Visma utvecklats till en betydande aktör på den europeiska marknaden. Vi på Enkla Fastigheter har integrerat Visma i vår digitala plattform för att tillhandahålla en effektiv och automatiserad process för våra användare.

Genom att integrera Visma i vår fastighetsplattform kan våra användare effektivisera ekonomisk rapportering och löneadministration. Denna integration underlättar automatisk överföring av data och transaktioner till Visma, vilket minimerar manuella insatser och felmarginaler.

Med Visma som en integrerad del av vår fastighetsplattform kan våra användare spara tid och effektivisera sin administration. Detta möjliggör en fokuserad insats på att utveckla verksamheten och strategiskt arbete.

Säkerheten och dataskyddet är av högsta vikt när vi integrerar Visma i vår plattform. Vi använder strikta säkerhetsprotokoll för att skydda våra användares data och säkerställa att all information behandlas konfidentiellt. Med Visma är vår användares ekonomiska data säker och skyddad.

Att samarbeta med Visma låter oss utnyttja deras omfattande erfarenhet och innovativa lösningar. Detta samarbete ger våra användare tillgång till en sömlös och kostnadseffektiv hantering av deras ekonomiska och administrativa uppgifter.

Sammanfattningsvis är Visma en viktig del av vår digitala plattform, som erbjuder våra användare en automatiserad och effektiv process för att hantera deras verksamhet mer framgångsrikt.

Integrera mot Fastighetsägarna Dokument och få tillgång till avtalsmallar för bland annat bostäder, parkeringar och lokaler.

Genom att ansluta Fortnox till Enkla Fastigheter kan du skapa upp hyresavier, bokföra samt hålla koll på betalningar.

Läs mer här.

Anslut Visma till Enkla Fastigheter och få möjlighet till att skapa hyresavier direkt i ditt ekonomisystem.

Har du frågor?

Behöver du hjälp? Kontakta oss på [email protected], ring vårt växelnummer 010 - 264 60 50, eller använd formuläret nedan. Vi svarar så snart vi kan och ser fram emot att assistera dig!