Enkla Fastigheter Fortnox

alternative

Fortnox är en framstående leverantör av digitala ekonomisystem och molnbaserade affärslösningar för små och medelstora företag. Företaget grundades 2001 och har sedan dess vuxit till att bli en ledande aktör på den svenska marknaden inom sitt område. Vi på Enkla Fastigheter har integrerat Fortnox i vår digitala plattform för att erbjuda våra användare en smidig och automatiserad hantering av er hyresavisering.

Genom att integrera Fortnox i vår fastighetsplattform kan våra användare enkelt skapa och skicka hyresavier till sina hyresgäster. All relevant information och transaktionsdata överförs direkt från plattformen till Fortnox, vilket eliminerar manuella processer och minskar risken för fel.

Med Fortnox som en integrerad del av vår fastighetsplattform kan våra användare spara tid och effektivisera sin hyresadministration. Genom att automatisera hyresavisering kan de fokusera på att driva sin fastighetsverksamhet och ägna mer tid åt strategiskt arbete.

Säkerheten och dataskyddet är av högsta vikt när vi integrerar Fortnox i vår plattform. Vi följer strikta säkerhetsprotokoll för att skydda våra användares data och säkerställa att all information behandlas konfidentiellt. Genom att använda Fortnox kan vi garantera att våra användares hyres- och faktureringsdata är säker och skyddad.

Vi är stolta över att samarbeta med Fortnox och dra nytta av deras senaste teknologier och innovationer inom ekonomisystem. Genom att integrera Fortnox i vår fastighetsplattform kan vi erbjuda våra användare en sömlös och effektiv hantering av hyresavisering och fakturering, vilket underlättar för dem att driva sin fastighetsverksamhet på ett framgångsrikt sätt.

Sammanfattningsvis är Fortnox en värdefull integrerad tjänst i vår digitala plattform. Genom att använda Fortnox för hyresavisering kan våra användare dra nytta av en automatiserad och effektiv process, vilket hjälper dem att optimera sin hyresadministration och fokusera på att växa sin fastighetsverksamhet.

Integrera mot Fastighetsägarna Dokument och få tillgång till avtalsmallar för bland annat bostäder, parkeringar och lokaler.

Genom att ansluta Fortnox till Enkla Fastigheter kan du skapa upp hyresavier, bokföra samt hålla koll på betalningar.

Läs mer här.

Anslut Visma till Enkla Fastigheter och få möjlighet till att skapa hyresavier direkt i ditt ekonomisystem.

Har du frågor?

Behöver du hjälp? Kontakta oss på [email protected], ring vårt växelnummer 010 - 264 60 50, eller använd formuläret nedan. Vi svarar så snart vi kan och ser fram emot att assistera dig!