Hej

Enkla Fastigheter är vi alltid intresserade av att lära känna talangfulla individer och möjliga framtida medarbetare. För närvarande har vi dock inga lediga tjänster att tillsätta.

Om du är intresserad av att bli en del av vårt team är du välkommen att skicka in en spontanansökan via e-post. Vi uppmuntrar dig att dela med dig av din erfarenhet, kunskap och vad du skulle kunna bidra med till vårt företag.

Vi uppskattar engagemang och initiativtagande, och även om vi kanske inte har en passande tjänst just nu, kan det finnas möjligheter i framtiden som matchar dina kvalifikationer och intressen. Genom att skicka in en spontanansökan ger du oss möjlighet att lära känna dig och kontakta dig vid eventuella framtida rekryteringstillfällen.

Vi ser fram emot att höra från dig och att få veta mer om vad du kan bidra med till vårt företag. Skicka din spontanansökan till [email protected] och inkludera ditt CV och personligt brev. Vi kommer att spara din ansökan och kontakta dig om en passande möjlighet uppstår.

Tack för ditt intresse för Enkla Fastigheter och för att du överväger oss som en potentiell arbetsplats. Vi ser fram emot att få möjligheten att lära känna dig mer i framtiden.